Site Logotype

Υπηρεσίες

Πρόσωπο

Πρόσωπο
Καθαρισμός προσώπου από 40€

Ο βαθύς καθαρισμός είναι απαραίτητος για κάθε τύπο δέρματος ώστε να δημιουργεί λάμψη και στιλπνότητα από την απομάκρυνση του σμήγματος, των ρύπων και των νεκρών κυττάρων. Έτσι μπορεί να απορροφήσει τα καλλυντικά που χορηγούνται στην οποιαδήποτε θεραπεία αφού οι πόροι του δέρματος έχουν καθαριστεί. Η διαδικασία διαρκεί 2 ώρες.

Θεραπείες προσώπου
Διαμάντι δερμοαπόξεση από 30€

Απολέπιση του δέρματος για αναζωογόνηση και ανάπλαση χωρίς ερεθισμούς και χρόνο αποθεραπείας. Με την πάροδο του χρόνου μειώνεται ο ρυθμός της φυσικής διαδικασίας απολέπισης παρασύροντας έτσι και το ρυθμό κυτταρικής ανάπλασης.

Λευκαντική θεραπεία από 40€

Δραστικά συστατικά που στοχεύουν στις πανάδες και τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας αποκαθιστώντας το φυσικό χρώμα των χρωματισμένων κυττάρων.

Θεραπεία ακμής από 40€

Βαθύς καθαρισμός και θεραπείες με έντονη αντιβακτηριακή, αντιφλεγμονώδη και στυπτική δράση σε συνδυασμό με φωτοθεραπεία που στοχεύει στο προπιονικό βακτηρίδιο της ακμής.

Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία από 40€

Μη επεμβατική θεραπεία για σφριγηλό δέρμα και μείωση ρυτίδων με χρήση υαλουρονικού οξέως και βιταμινών, τα οποία εισέρχονται βαθύτερα στο δέρμα με τον μηχανικό τραυματισμό της φραγής του δέρματος.

Αντιγηραντικές θεραπείες από 40€

Χρήση καλλυντικών με δραστικά συστατικά που στοχεύουν στις ρυτίδες και στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών σε συνδυασμό με φωτοανάπλαση, ραδιοσυχνότητες, υπερήχους για καλύτερα αποτελέσματα.

Green peel Schrammek από 60€

Η αγωγή βαθιάς απολέπισης και ανάπλασης για την ταχύτερη θεραπεία όλων των προβλημάτων. Παράλληλα μπορεί να αντιμετωπίσει βαθιά και χρόνια δερματολογικά προβλήματα. Το βάθος και η δράση του ξεπερνά κάθε καλλυντική ή ακόμη και μηχανική προσέγγιση με τον πιο ασφαλή τρόπο. Δημιουργεί πραγματικά ένα νέο δέρμα σε 5 ημέρες και μπορεί να επαναληφθεί κάθε 25-30 ημέρες.

Μη επεμβατικό γέμισμα ρυτίδων από 60€

Γρήγορη πλήρωση του επιφανειακού ιστού και γέμισμα ρυτίδων και γραμμών έκφρασης. Εσωτερική πλήρωση και αύξηση της συσσώρευσης λιπιδίων στον λιπώδη ιστό.

RF ραδιοσυχνότητες από 40€

Βελτίωση του οβάλ σχήματος του προσώπου και ταυτόχρονη σύσφιξη με τα κύματα των ραδιοσυχνοτήτων και καλλυντική θεραπεία.

Δερμοανάλυση
Δερμοανάλυση 30€

Αξιολόγηση του δέρματος σε 7 μοναδικές παραμέτρους για την ανακάλυψη όλων των προβλημάτων που πρέπει να εντοπιστούν με τη χρήση εξειδικευμένης κάμερας. Αυτό βοηθάει στη σύσταση της κατάλληλης θεραπείας για το κάθε δέρμα που χρειάζεται φροντίδα και αντιμετώπιση του εκάστοτε προβλήματος.

service image

Σώμα

Κυτταρίτιδα από 50€

Με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένα προγράμματα καταπολεμάται το οίδημα με αποστραγγιστικά κύματα, βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να αποβάλλονται οι τοξίνες και να οξυγονώνεται το κύτταρο.

Λιποδιάλυση από 50€

Μηχανήματα και προϊόντα που στοχεύουν στην διάλυση των λιποκυττάρων και στη μείωση του όγκου και της ποσότητάς τους.

Σύσφιξη από 50€

Επιδερμική και μυϊκή σύσφιξη και ενδυνάμωση με εξειδικευμένα μηχανήματα και προϊόντα με σκοπό ένα καλοσχηματισμένο σώμα και ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τις προηγούμενες θεραπείες.

Χαλαρωτικό μασάζ από 35€

Μασάζ διάρκειας 1 ώρας με χρήση μηχανημάτων και με χειρομάλαξη για χαλάρωση και ευεξία.

service image

Αποτρίχωση

Αποτρίχωση προσώπου(άνω χείλος,πιγούνι,παρειές) από 10€

Απομάκρυνση τριχοφυΐας με ζεστό κερί ή χαλάουα ώστε να εξασθενίσει η ρίζα της τρίχας μειωθεί. Η τιμή καθορίζεται από την έκταση της περιοχής.

Αποτρίχωση σώματος με κερί 15€ - 20€

Το ζεστό κερί απομακρύνει την τρίχα από τη ρίζα με αποτέλεσμα να εξασθενίσει η τριχοφυΐα με την πάροδο του χρόνου. Η τιμή καθορίζεται από την έκταση της περιοχής.

Διοδικό laser αποτρίχωσης από 20€

Μόνιμη αραίωση τριχοφυΐας με συνδυασμό των μήκων κύματος του Αλεξανδρίτη και του Διοδικού για άριστη αποτελεσματικότητα. Η ακτίνα του laser στοχεύει στη μελανίνη της τρίχας η οποία απορροφά την ακτινοβολία με αποτέλεσμα να αυξάνεται η θερμοκρασία και να καταστρέφονται επιλεκτικά τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας. Η τιμή καθορίζεται ανάλογα με την περιοχή.

Ριζική αποτρίχωση από 15€

Μόνιμη απομάκρυνση τριχοφυΐας με μηχάνημα ηλεκτρόλυσης σε λίγες συνεδρίες. Η βελόνα εισχωρεί στο θύλακα της τρίχας και διοχετεύει ρεύμα για να απομακρυνθεί η τρίχα. Εντελώς ακίνδυνο, ανώδυνο και κατάλληλο για το πρόσωπο. Η τιμή καθορίζεται από τη διάρκεια της συνεδρίας.

Βιολογική αποτρίχωση από 15€
Απομάκρυνση της τριχοφυΐας με κερί, χαλάουα ή ριζική αποτρίχωση και εισχώρηση ενζύμων (χυμοθρυψίνη, παπαΐνη) με τη μέθοδο της ιοντοφόρησης. Τα ένζυμα στοχεύουν στον πρόσφατα αποτριχωμένο θύλακα και αποτρέπουν την δημιουργία των αναγεννητικών κυττάρων της τρίχας. Κατάλληλο για το πρόσωπο. Η τιμή καθορίζεται από την έκταση της περιοχής.
service image

Φρύδια

Tattoo φρυδιών Από 150€

Τα φρύδια είναι πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό που διαμορφώνει το βλέμμα, δίνει ένταση και είναι πιθανό να αλλάζει όλη την έκφραση του προσώπου. Με το ημιμόνιμο tattoo φρυδιών δημιουργείται το κατάλληλο σχήμα και η ιδανική απόχρωση στο φρύδι, είτε με την τεχνική του microblading (τρίχα- τρίχα), είτε με το micropigmentation (σκίαση). Η διάρκεια της διαδικασίας κυμαίνεται μεταξύ 2-3 ωρών και η τιμή καθορίζεται από τις επαναλήψεις που θα χρειαστούν για τον κάθε τύπο δέρματος.

Σχηματισμός φρυδιών από 5€

Καθαρισμός και σχηματισμός φρυδιών με τσιμπιδάκι ή κερι για την ανάδειξη τους σχήματός του και των γωνιών του.

service image

Βλεφαρίδες

Lash lift 30€

Μια υπηρεσία ανόρθωσης των φυσικών βλεφαρίδων και βαφής τους με θεραπεία κερατίνης. Θρέφει την τρίχα και το αποτέλεσμα φαίνεται σαν να φοράτε μάσκαρα χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Κατάλληλο για κάθε εποχή με διάρκεια 6-8 εβδομάδων. Η διαδικασία διαρκεί 1 ώρα.

service image

Μακιγιάζ

Καθημερινό πρωινό μακιγιάζ από 10€

Για την ανάδειξη των όμορφων σημείων του κάθε προσώπου.

Βραδινό επίσημο μακιγιάζ από 40€

Για έντονα χαρακτηριστικά και όμορφο βλέμμα και λάμψη.

Νυφικό μακιγιάζ από 150€

Μαζί με πρόβα για λαμπερή εμφάνιση την ξεχωριστή εκείνη ημέρα.

service image
Επικοινωνία

T: +30 2281 0 75222
info@fatalbeautylab.gr

Ωράριο

Δευτ. - Παρασκ.: 9:00  — 20:00

Σάββατο : 10:00  — 16:00

Κυριακή: Κλειστά

Τοποθεσία

Κάτω Μάννα, Σύρος, Τ.Κ. 84100